Family & Friends

2017 is voor Fanfare St. Gabriël uit Hoensbroek een bijzonder jaar. Het is liefst 80 jaar geleden dat deze bloeiende vereniging werd opgericht. Waar het jubileumjaar al eerder werd gekenmerkt door het nieuwjaarsevent ‘Verrasj’ en het galaconcert ‘Manger Musikklag meets Sint Gabriël’, staat het najaar in het teken van het ‘Family & Friends’ concert.

 

Verjaardagen vier je met familie en vrienden en dat geldt ook voor St. Gabriël. Gedurende de zomer hebben de leden van Fanfare St Gabriël hun familie, vrienden en oud-leden gevraagd om samen met de fanfare te musiceren. Het concert belooft een unieke ervaring te worden, waarin de fanfare de bezoekers meeneemt in prachtige herinneringen die de vereniging koestert. Met passende muziek herbeleven we mooie, grappige en emotionele momenten die de fanfare heeft gekend, én creëren we samen nieuwe herinneringen!

Tijdens het concert wordt het orkest uitgebreid met een grote groep extra muzikanten die speciaal voor dit project aansluit. Wil je graag meespelen, dan kun je je nog steeds inschrijven via deze site!

Dit bijzondere concert vindt op zaterdag 4 november in het Corneliushuis in Heerlen plaats. Toegang tot Family & Friends is gratis, wij nodigen u immers uit op onze verjaardag. Wilt u ons toch feliciteren? Een cadeau is altijd welkom!