MIJN DROOM

Muziek, een magisch iets. Op momenten mag ik dit vanuit het publiek ervaren tijdens een concert of festival. Energie die van het podium knalt of heel ingetogen nummers die mij diep raken. Bij Gabriël heb ik zelf de kans om die mooie momenten te creëren als muzikant. Mijn gevoel uit te drukken in de muziek die ik maak, samen met muziekvrienden. En dat gevoel geven we door, als een boodschap. In mijn droom raken we hiermee ons publiek, onze familie en vrienden, ons dorp, onze regio, en een nieuwe generatie muziekfanaten. Op een manier waardoor Gabriël en haar omgeving groeit.

Het mooie aan een droom is dat deze eindeloze mogelijkheden omvat en niet beperkt wordt door regels. Juist tijdens een periode waarin de muziek gedwongen stil valt, geeft deze droom ons vertrouwen. Blijven zoeken naar manieren van verbinding met elkaar en de mensen om ons heen. Zo vormt ze in 2021 de basis voor onze nieuwe interne opleiding. Een bewuste investering in de opleiding van huidige en nieuwe muzikanten en de opmaat naar de toekomst van St. Gabriël. We spreiden onze vleugels als open uitnodiging naar alle muziekliefhebbers, jong en oud. Samen houden we de droom en onze gedeelde cultuur levend, zodat de muziek voor iedereen blijft klinken: Come, Fly With Us!”

Wij bouwen enthousiast aan de toekomst van St.Gabriël, ook in deze veranderende tijden zetten wij stappen. Het project Spread Your Wings helpt ons hierbij, het brengt nieuwe
inzichten
die nu meer dan ooit gevraagd zijn om de uitdagingen die zich aan dienen aan te gaan.

Je kunt ons hierbij steunen. Klik op onderstaande button of ga naar www.sintgabriel.nl/donatie voor je gift.

FANFARE ST.GABRIËL HOENSBROEK 1937