5 januari 2019: Verrasj

5 januari 2019: Verrasj

 

Voor sommigen inmiddels vaste prik, voor anderen nog onontgonnen terrein; het nieuwjaarsevenement van Fanfare St. Gabriel; Verrasj! Dit jaar weer op het vertrouwde nest, met meer muzikale diversiteit dan ooit!  Laat u ‘Verrasjen’ in de breedste zin van het woord.

De feestdagen zijn achter de rug, de drukte is even voorbij. Een uitstekend moment om tijdens een gezellige avond even bij te praten met vrienden, familie, kennissen. Welke goede voornemens zijn er voor het nieuwe jaar? Hoeveel kilo zijn we bijgekomen tijdens de kerst? Wie wordt de nieuwe sjtadsprins? Allemaal vragen die ongetwijfeld gesteld zullen worden onder het genot van een versgebakken wafel en een drankje. Maar Verrasj zou Verrasj niet zijn, zonder de muziek.

De muzikale aftrap van Verrasj wordt door onszelf gegeven. En hoe? Bekende melodieën in een vrolijk, modern jasje, ‘The Happy Party Sound”, gaat er al een belletje rinkelen?  Last but not least vergeet de dansschoenen niet. De energie zal er vanaf knallen!
De rest van de avond biedt een breed scala aan muzikale invloeden. Zo is er niet alleen ruimte voor Böhmischer Blasmusik van de Hölter Jonge, maar gaan ook de voetjes van de vloer met ‘Oscar draait plaatjes’. The Dancing DJ is op veler verzoek terug op Verrasj!

Maar wat is Verrasj zonder vrienden en familie? Jullie zijn onmisbaar! Daarom nodigen wij jullie van harte uit voor Verrasj!

Zaterdag 5 januari 2019
MFC Gebrook, Hoensbroek
Aanvang 19.30u
Entree €7,50

Kaarten zijn te koop bij de leden van de fanfare en bij The Readshop Hoensbroek (Kouvenderstraat 45, Hoensbroek)
Wij brengen 5 januari ‘ein prosit’ uit op het nieuwe jaar, proost met ons mee!

Let op: Tijdens dit evenement kan alleen met contant geld worden betaald, helaas geen pin!