Ga mee naar het Bondsconcours

Ga mee naar het Bondsconcours

Tijdens het 75-jarig jubileum gaven wij onszelf een cadeau; een ontdekkingstocht met de naam Spread Your Wings. Het doel: het onderzoeken van een toekomstperspectief voor de vereniging en de zo geliefde blaasmuziek. Inmiddels heeft deze ontdekkingstocht gezorgd voor een positieve energie met als gevolg een groei van het ledenaantal en een gezonde basis om dit voort te zetten.

Met deze nieuwe inzichten, solide basis en positieve energie zijn wij in maart begonnen met de voorbereidingen voor het bondsconcours op 23 oktober 2016. Het bondsconcours is een wedstrijd waarbij de fanfare haar krachten kan meten met andere Limburgse muziekverenigingen. Fanfare Sint Gabriël zal uitkomen in één van de hoogste divisies binnen de Limburgse blaasmuziek, dit is uniek binnen de gemeente Heerlen.

Voor ons is het spelen op het bondsconcours in 2016 een bekroning op wat we de afgelopen drie jaar met Spread Your Wings bereikt hebben. Van een vereniging in een zware dip naar een bloeiende vereniging die hard werkt om haar eigen toekomst veilig te stellen. Met onze eigen muzikanten op bondsconcours kunnen gaan is hierom een beloning en het bewijs dat we het waard zijn en een bestaansrecht hebben.

We willen jou graag meenemen tijdens deze unieke beleving. We kunnen schrijven wat we willen maar je moet dit gewoon zelf ervaren! En, wie kan ons anders een daverend applaus geven als we klaar zijn?

Wat zijn de mogelijkheden voor deze ervaring? Wij hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet!

Keuzemenu

  • Bus + entreeticket Oranjerie –   € 19,00
  • Lunch in MFC Gebrook –              € 7,50 (2 luxe broodjes, koffie/thee)
    • Diner in Oranjerie –              € 32,50 (koud/warm buffet, tijdens buffet vrije drank)

*Prijzen zijn per persoon

Programma

13.30u Lunch in MFC Gebrook
15.00u Vertrek Bus vanuit MFC Gebrook naar Oranjerie Roermond
18.00u Uitvoering concoursprogramma Fanfare St. Gabriël
19.00u Diner
22.00u Prijsuitreiking
23.00u Terugreis vanuit de Oranjerie naar MFC Gebrook
0.00u Afterparty MFC Gebrook

We zouden het heel erg waarderen als je meegaat! Geef je keuze door en betaal online door HIER te klikken. Uiterlijke inschrijfdatum is 16 oktober.

.