Verrasj

Verrasj

‘Voor sommigen inmiddels vaste prik, voor anderen nog onontgonnen terrein; het nieuwjaarsevenement van fanfare St. Gabriel; Verrasj! Dit jaar op een andere locatie, met een andere muzikale afsluiting. Laat u ‘Verrasjen’ in de breedste zin van het woord.

De feestdagen zijn achter de rug, de drukte is even voorbij. Een uitstekend moment om tijdens een gezellige avond even bij te praten met vrienden, familie, kennissen. Welke goede voornemens zijn er voor het nieuwe jaar? Hoeveel kilo zijn we bijgekomen tijdens de kerst? Wie wordt de nieuwe sjtadsprins? Allemaal vragen die ongetwijfeld gesteld zullen worden onder het genot van een versgebakken wafel en een drankje. Maar Verrasj zou Verrasj niet zijn, zonder de muziek.

De muzikale aftrap van Verrasj wordt door onszelf gegeven. Ondanks de kou gaan we op zoek naar warmte, met een programma dat gekenmerkt wordt door Latin muziek. De energie zal er vanaf knallen. Voor de stijldansers onder u; kent u de danspasjes van de Samba nog?
Daarna is het de beurt aan de band Martinus. Deze 6-koppige band brengt, met een samenklank van akoestische en elektrische gitaren, meerstemmige zang, viool en pedal steel, melancholische folk en americana. Martinus speelt naast eigen nummers ook covers.

Maar wat is Verrasj zonder vrienden en familie? Jullie zijn onmisbaar! Daarom nodigen wij jullie van harte uit voor Verrasj!

Zaterdag 6 januari 2018
Sint-Janscollege, Hoensbroek
Aanvang 19.30u
Entree €7,50

Wij brengen 6 januari ‘ein prosit’ uit op het nieuwe jaar, proost met ons mee!

Kaarten zijn te online bestellen in onze webstore:

Tags: