Waar woorden zwijgen, spreekt de muziek

Waar woorden zwijgen, spreekt de muziek

Een enerverende reis door 80 jaar Fanfare St. Gabriël. Zo kan het ‘Family and Friends’-concert van 4 november jl. het best beschreven worden. In drie uur tijd werd het publiek meegenomen langs verschillende hoogtepunten maar ook moeilijke momenten, langs bijzondere activiteiten, zoals carnaval en concoursen. Ook mocht iedereen weer genieten van de muziek van die ene mooie concertreis of dat speciale concert. Family and Friends stond bol van de contrasten die werden ingeleid door Piet Boonstra, die het publiek met zijn kenmerkende humor op zijn hand kreeg.
Waar Fanfare St. Gabriël voor de pauze een eigen programma speelde, afgesloten met een muziekstuk samen met het jeugdensemble, vond er in de pauze een indrukwekkende wisseling plaats. De 45 stoelen van Fanfare St. Gabriël werden aangevuld met nog eens 50 stoelen voor de gastmuzikanten. Oud-leden, familie en vrienden van de leden van Oos Fanfaar sloten aan om een prachtig muzikaal programma te brengen, dat in slechts 4 uur repetitietijd eerder op de dag was ingestudeerd.

Indrukwekkend en een ‘Feest der herkenning’! Zo kan dit tweede deel van het concert het best omschreven worden, waar het voor de toehoorder in de zaal moeilijk was om stil te blijven zitten.
Family & Friends stond in het teken van herinneringen in 80 jaar St. Gabriël, en wij weten het zeker, dit concert is weer een geweldige herinnering in de rijke historie van deze prachtige vereniging. Wilt u binnenkort weer genieten van een volledig muzikale avond en familie, vrienden en bekenden ontmoeten om te proosten op het nieuwe jaar. Op 6 januari 2018 luiden wij het nieuwe jaar in met Verrasj! Tickets: www.sintgabriel.nl